štvrtok 17. novembra 2016

Islam je problém


Dr. Sami Alrabaa

Moslimovia a úspešní nemoslimovia


Tu je zopár faktov o islame a moslimoch:

1. Kto zabil kalifov, Abú Bakra, Umara, Utmána a Alího, ktorí prevzali moc po smrti proroka Mohameda? Moslimovia.

2. Čo znamená "islam"? Podriadenosť diktátom "viery" bez ohľadu na to, aké iracionálne sú.

3. Kde na zemi sú ženy vydávané a rozvádzané vo svojej neprítomnosti? V Saudskej Arábii, kolíske islamu. Nájdite si "Karin v Saudskej Arábii".

4. Kto napadol Kuvajt, moslimskú krajinu, v roku 1990? Irak, moslimská krajina. A kto oslobodil Kuvajt? Amerika, nemoslimská krajina, úhlavný nepriateľ moslimov.

5. Kto objavil ropu v Perzskom zálive? Nemoslimovia. Kto prevádzkuje ropný priemysel v arabských moslimských krajinách? Prevažne nemoslimovia. Kde sú investované miliardy petrodolárov? Na Západe, ktorí ropní moslimskí šejkovia nenávidia. Aký je príspevok moslimských Arabov v Perzskom zálive? Jednoducho spotrebúvajú, využívajú zahraničných pracovníkov a sexuálne zneužívajú zahraničné slúžky. Kto čistí domy a ulice arabských moslimov v Perzskom zálive? Zahraniční pracovníci.

6. Odkiaľ majú moslimovia svoje spotrebné výrobky, konkrétne stroje a sofistikované tovary? Z krajín ťažko pracujúcich nemoslimov.

7. Čo učia a kážu moslimské náboženské zriadenia a moslimské médiá? Nenávisť a násilie proti nemoslimom a Západu.

8. Vymenujte jeden jediný arabský moslimský štát, ktorý je riadený demokraticky, rešpektuje ľudské práva a povoľuje slobodu vyjadrenia? Žiadny.

9.Kde je mrzačenie a zabíjanie dennou praxou? V moslimských krajinách, v Afganistane, Iraku, Pakistane, Jemene, Somálsku a kedysi v Alžírsku a Egypte.

10. Vymenujte najradikálnejšie extrémistické organizácie na svete. Al-Kájda, Taliban, Hamas, Hizballáh, Front spásy v Alžírsku atď. Všetko sú to moslimské organizácie.

11. Ktorá krajina učí nenávisť a násilie vo svojich školách? Saudská Arábia. A v ktorej krajine mešitoví imámovia kážu nenávisť a násilie proti nemoslimom? V Saudskej Arábii a ostaných arabských, respektíve moslimských krajinách.

12. Moslimovia veria, že šaría (Korán a hadísy) sa musia uplatňovať všade. Je to zákon Alláha. Saudská Arábia uplatňuje šaríu. Je to ten druh spoločnosti, v ktorej moslimovia chcú žiť? Je to ten druh spoločnosti, o akom ľudstvo sníva?

13. Kto sú ľudia, ktorí zabili nevinných ľudí v New Yorku 11. septembra, v Bali, Alžíri, Londýne, Madride, Bombaji, atď. ... a stále bezhlavo zabíjajú v Afganistane, Iraku, Somálsku a Pakistane? Všetko sú to moslimovia.

14. Ktorí ľudia tvrdia, že ich náboženstvo je jediným pravým náboženstvom na zemi? Moslimovia.

15. Ktoré náboženstvo je paródiou judaizmu a kresťanstva? Islam.

16. Kto terorizuje svet? Moslimovia.

17. Ktorý prorok viedol vojny proti nemoslimom? Mohamed.

18. V ktorej spoločnosti na svete sú moslimovia diskriminovaní a dokonca ani nemajú dovolené mať vlastné chrámy ako v Saudskej Arábii? V moslimských spoločnostiach.

19. Ktorí ľudia sú urazení a reagujú násilne, keď je ich náboženstvo kritizované? Moslimovia.

20. V ktorej časti sveta sú ľudia odsudzovaní na smrť, ak sa obrátia chrbtom ku svojmu náboženstvu? V moslimských krajinách.

21. V ktorej časti sveta majú moslimovia dovolené kritizovať ostatné náboženstvá a dokonca ich odsudzovať, no stúpenci ostatných vierovyznaní nemajú dovolené kritizovať islam? V moslimských krajinách.

22. Ktorí ľudia hovoria, že prorok Mohamed je lepší než Mojžiš a Kristus? Moslimovia.

23. Ktorí ľudia veria, že arabčina je jazykom boha, "svätým jazykom"? Moslimovia.

24. Ktoré náboženstvo povoľuje sobáš s malými dievčatami vo veku 8 a 9 rokov? Islam.

25. V ktorej časti sveta je rodový apartheid dennou praxou? V Saudskej Arábii.

26. Ktorí ľudia veria, že zvolenie Baracka Obamu je prvým krokom k prevzatiu moci nad Amerikou islamom? Moslimovia.

27. Ktorí ľudia neveria v demokraciu a slobody vyjadrenia, ale využívajú tieto hodnoty kdekoľvek sú, aby posilnili nadvládu islamu nad svetom? Moslimovia.

Dr. Sami Alrabaa, bývalý moslim, je profesorom sociológie a špecialistom na arabskú a moslimskú kultúru. Pred presťahovaním do Nemecka učil na Kuvajtskej univerzite, Univerzite kráľa Sauda a Michiganskej štátnej univerzite.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára