streda 16. novembra 2016

Ako poraziť džihád


Pán Farhad napísal nasledovný email Dr. Alimu Sinovi, redaktorovi faithfreedom.org:

Vážený pán Ali Sina,

Taktiež som Iránec (moje emailové meno nie je moje skutočné), ktorý vyrastal v Nemecku. Žil som v Iráne (Teheráne) 3 roky a teraz som späť v Nemecku. Keďže som si uvedomil, že islam je démonický, primitívny a smiešny kult, robím si starosti o vzdelávanie v nemeckých školách.

Pred niekoľkými mesiacmi autority rozhodli, že popri katolíckom a evanjelickom náboženstve, ktoré si študenti môžu vybrať (nie sú povinné), by tiež malo byť ponúknuté islamské vzdelávanie. Desivým faktom je, že mnoho študentov si skutočne vybralo štúdium islamu, ktorý, samozrejme, učia moslimovia.

Ako viete, mnohí ľudia, ktorí nie sú "skutočnými" moslimami, si ho vybrali, aby každému "ukázali", že sú moslimovia. A autority sú šťastné, že "islamské vzdelávanie bude čoskoro celoštátnym školským predmetom." Dosť dobre si viem predstaviť, ako ich títo učitelia budú kŕmiť všetkými tými lžami o islame, Koráne a Mohamedovi, a ako sa títo študenti budú pokúšať propagovať islam a ako sa pokúsia "islamizovať" spoločnosť, svojich priateľov a príbuzných.

Mám z toho naozaj zlý pocit a rád by som sa vás opýtal, čo môžem urobiť alebo ako môžem prispieť k ich osvieteniu, keďže nechcem, aby sa tieto veci stali.

S pozdravom a milión krát ďakujem vám, vašej webstránke a ostatným redaktorom.

Odpoveď Aliho Sinu:

Vážený Farhad.

Máte všetky dôvody na obavu. Hovorí sa, že nevedomosť je blaženosť. Nemoslimovia, konkrétne, Európania, sú blažene neznalí nebezpečenstva islamu. Len bývalí moslimovia, ktorí videli rozsah pustošenia spôsobeného islamom, môžu pochopiť obludnosť hrozby, ktorú tento kult predstavuje pre svet a ľudskú civilizáciu.

Je chybou tolerovať islam. Je chybou dávať mu status náboženstva a rátať ho medzi ostatné náboženstvá. Islam nie je ďalšou farbou v dúhe náboženstiev. Je to temnota noci, ktorá má za cieľ vymazať všetky farby.

Niektoré chyby sú drahšie ako iné. Niekedy môže nečinnosť mať za následok katastrofy. Chyba, ktorú svet spáchal počas 30-tych rokov 20. storočia, keď nacizmus získaval silu, stála viac ako päťdesiat miliónov životov. Tolerovanie islamu dnes môže mať za následok omnoho viacej úmrtí v blízkej budúcnosti. Ak dovolíme islamu prevziať moc nad svetom, stratíme našu slobodu a našu civilizáciu. Hoci toto nie je v kartách a je nepravdepodobné, že by sa to stalo, možnosť jadrového holokaustu, v ktorom zahynú miliardy ľudí, je veľmi reálna. Tejto katastrofe sa dá vyhnúť, ak budeme konať teraz, spomalíme vývoj histórie a zmeníme jej smer skorej, než sa dostane ku priepasti.

Jediný spôsob, aby sa vyhnúť tomuto rysujúcemu sa nebezpečenstvu, je pomôcť moslimom opustiť islam. Tejto hromadný odchod sa musí začať vo veľkých počtoch a to čoskoro. Nie je to však ľahká úloha. Moslimovia neprijali islam na základe rozumových úvah. Preto ho ani neopustia na základe rozumových úvah. Moslimovia sa vo všeobecnosti vyhýbajú dialógu. Veria, že nie je potrebné dokazovať islam a že každý ho musí ochotne prijať, keď na to bude vyzvaný.

Konvertovanie na islam je do značnej miery skôr emočnou než racionálnou skúsenosťou. Emócie hrajú na tú najprimitívnejšiu časť mozgu. Sú silnejšie a vytláčajú racionálnu myseľ. Výsledkom je, že nie je ľahké presviedčať moslimov rozumnými argumentmi. Neopustia svoju vieru len na základe rozumových úvah. Ich silné emócie voči svojej viere ich ochraňujú pred rozumovými úvahami.

Hoci cieľ Faith Freedom International je dvojaký, t.j. a) pomôcť moslimom opustiť islam a b) varovať ostatných pred jeho nebezpečenstvom, pravdou je, že bod a) dosť závisí od bodu b). Keďže som si vedomý náročnosti rozumovej úvahy s moslimami, sústredím sa hlavne na bod b). Som toho názoru, že kľúč k dosiahnutiu veľkého počtu moslimov a ich prebudenia, aby si uvedomili, že islam je falošný, je v rukách nemoslimov. Moslimovia neopustia islam kým svet neodsúdi ich kult.

Nemoslimovia udržujú islam pri živote

Neustále počujeme moslimov citovať slávne osobnosti, ktoré sa pozitívne vyjadrujú o islame a chvália ho. Moslimovia závisia od týchto komentárov ako ryba od vody. Lovia ich, podporujú ich, zostavujú ich a propagujú ich, pretože v súhlase ostatných nachádzajú potvrdenie platnosti svojej viery. Celé ich sebavedomie závisí od toho, ako ich ostatní vnímajú a čo o nich hovoria. Toto je kľúčom k pochopeniu ich svojrázneho prejavu a navrhnutiu strategického plánu na boj proti ich džihádu.

Čo ak sa tento súhlas zastaví? Celá ich sebaúcta sa zrúti! Pochybnosti votrú do ich myslí a oni stratia vieru. Narcista závisí od komplimentov, pretože v nich nachádza svoje narcistické potreby. Je to prostredníctvom komplimentov ostatných, ako narcista nachádza svoje vlastné potvrdenie a zmysel bytia.

Do určitej miery sme všetci narcisti. Chceme, aby si nás všimli. Usilujeme sa o pozornosť. Chceme, aby na nás záležalo. Táto túžba je taká silná, že niektorí ľudia dokonca páchajú zločiny, aby si získali pozornosť. Vandali ničia, aby si ich všimli. Prostredníctvom vandalizmu vidia svoju ručnú prácu a cítia sa byť dôležití. Táto istá psychológia je tým, čo motivuje sériového podpaľača alebo dokonca i sériového vraha.

Americký psychiater James Gilligan, autor knihy Preventing Violence tvrdí, že dôvod, prečo väčšina zločincov pácha zločiny je, aby získali rešpekt. Píše: "Myslel som si, že ľudia páchajú ozbrojené lúpeže, aby získali peniaze; a skutočne, to je povrchné vysvetlenie, ktoré by často poskytli radšej, sebe i nám. Ale keď som si skutočne sadol a do hĺbky hovoril s ľuďmi, ktorí opakovane spáchali také zločiny, začal som počúvať komentáre ako "Nikdy predtým v mojom živote som nedostal toľko rešpektu ako som dostal, keď som namieril zbraň na tvár nejakého chlapíka."

Kľúčom k tomu, aby sme pomohli moslimom opustiť islam, je zbaviť ich rešpektu. Pre narcistu je najdôležitejšou vecou obraz. Moslimovia závisia od obrazu islamu kvôli svojmu sebavedomiu. Keďže stratili svoju identitu a neostalo im nič než islam, cítia sa rešpektovaní, keď islam je rešpektovaní a urazení, keď islam je urazení. Kým nemoslimovia rešpektujú islam, moslimovia budú na ňom aj naďalej lipnúť. Zanechajú ho, len čo celé ľudstvo odsúdi islam a bude ho považovať za niečo zlé a nebezpečné.

Hanba verzus vina

Islamské kultúry sa zakladajú na hanbe. Hanba je bolestivá skúsenosť. Aby ste sa vyhli hanbe, musíte skryť zdroj hanby. To znamená, že musíte ochrániť obraz. Celé vaše sebavedomia a sebaúcta závisí od toho obrazu. Keď vás zahanbia, stanete sa násilným. Násilie je jedným zo spôsobov, ako sa ľudia vyrovnávajú s hanbou.

Nasleduje email, ktorý nám zaslala Drunkia. Ukazuje vzťah, ktorý majú moslimovia ku islamu a moc, ktorú na nich tento kult má. Napísala:

Úplne s vami súhlasím, pane. Moslimovia sú násilní, zneužívajú, a že sú násilníkmi. Je úplná pravda, že tieto príbehy, ktorým hovoria zázraky, sú šťastnými náhodami. Že prečo do pekla nie som v mentálnom azyle? Prečo do pekla, ja, mladá moslimka ktorá nikdy neprisahá až kým to naozaj nie je nevyhnutné, teraz prisahá na krv? Zavri si hubu a sklapni. Možno si sa narodil čestnej matke, ale narodil si sa aby si bol nečestným človekom. Verte mi, úplne s vami súhlasím, že moslimovia sú násilní. Keby som toto nepísala na monitor počítača, teraz by ste nemali decentnú tvár. A moja päsť by bola zakrvavená a ja by som bola potrestaná. Ale čo môže byť horším trestom, keď ste sprostý niktoš pre moje náboženstvo. Zdvihnite si zadok a odpíšte mi. Nie som násilné dievča, ale môžem byť - moja rodina môže byť rodinou vrahov! Zhni v pekle. Lol. Budeš plakať za mamou keď ťa Alláh rozdrví. A tiež, daj mi 50 000 dolárov. Pozri sa na toto. Začínam deň tak, že poviem v mene Alláha, a som šťastná, ak nie, potom som nešťastná. Taktiež verím v Alláha tak silne, že som pripravená dokázať, že čokoľvek Alláh povie je pravda. A prosím, úpenlivo prosím, nie - ja vám prikazujem nenazývať Alláha "on" alebo "ona". Mier nech nie je s vami. Od vášho nie milujúceho autora tohto emailu.

Mnoho nenávisti, počkať! Nebudem sa obťažovať aby som dala svoje meno takému nechutnému človeku. Verte mi. Nemusím to skúšať. Viem kde žijete. Viem kde spíte, poznám vašich príbuzných, viem kde pracujete, poznám vašich priateľov. A niečo vás trápi a mňa teší, viem že ste hlupák.

Táto osoba s najväčšou pravdepodobnosťou nie je násilná osoba. Ale vzhľadom ku šanci že urobí to čo hovorí, bola by. Ľudia všetkých vierovyznaní sú urazení keď urazia ich náboženstvo, ale len moslimovia sú schopní úplne stratiť hlavu a stať sa krutými vrahmi. Prečo? Je to preto, lebo moslimovia stratili svoju individuálnosť a islam sa stal ich jedinou identitou. Islam im dáva sebaúctu, falošný zmysel hrdosti a individuálnosti. Keď je islam kritizovaný, cítia svoju zraniteľnosť a sú zahanbení. Čo môžete povedať, keď ľudia nazývajú vášho proroka pedofilom a vy to nemôžete poprieť? Toto spôsobilo intenzívnu hanbu a jediný spôsob ako sa s ňou vyrovnať je stať sa násilným. Najlepší spôsob ako popísať ich správanie je povedať, že sú "posadnutí".

Aby sme im pomohli prekonať svoju prudkosť, islam musí byť "vyhnaní" z moslimov. Aby sme to urobili, islam musí byť zdiskreditovaný, aby stratil svoju príťažlivosť. Hanba ich robí násilnými, ale nakoniec ich oslobodí. Preto odpoveďou na ich násilie nie je rešpektovanie ich viery, ale zahanbovať ich ešte viacej. Len intenzívna hanba môže narušiť ich škrupinu a oslobodiť ich.

Narcizmus sa priživuje prostredníctvom narcistických potrieb. Uznanie a rešpekt sú narcistickými potrebami. Živenie narcizmu narcistovi nepomôže, len ho to urobí horším. Stávajú sa tyranmi, arogantnejšími a budú mať viacej požiadaviek. Narcistom sa nedá pomôcť prostredníctvom ústupkov. Slovami Chruchilla, "Zmierovateľ je ten, kto kŕmi krokodíla v nádeji, že ho zje posledného." To, čo Nemci a mnohé európske vlády robia tvárou v tvár islamu je ustupovanie. Nie sú si vedomí nebezpečenstva islamu a pohromy, ktorej budú čeliť vo veľmi blízkej budúcnosti. Nevedomosť má svoju cenu, ktorú treba zaplatiť. Cenou za túto nevedomosť môže byť občianska vojna a krv nespočetných ľudí, moslimov aj nemoslimov v Európe.

Našou zodpovednosťou je prebudiť nemoslimov a varovať ich pred nebezpečenstvom islamu. Nebezpečenstvo pochádza z islamu a nie od ľudí zo Stredného východu. Na rozdiel od moslimov, ktorí diskriminujú, porušujú a zneužívajú ľudské práva nemoslimov, nemoslimovia majú s diskrimináciou ťažkosti. Musia však pochopiť, že islam je len presvedčenie a presvedčenia nemajú práva. Ľudia majú práva, presvedčenia nie.

Ako ukazuje email od Drunkie, moslimovia sa môžu stať divými psami, ak je ich náboženstvo kritizované. Barbarstvo by sa nemalo tolerovať. Tí moslimovia, ktorí si zvolia obranu svojho náboženstva za pomoci krutosti by mali byť uväznení alebo vykopnutí. Dialóg by sme mali vítať, ale musíme ukázať nulovú toleranciu voči násiliu.

Keď sa začne dialóg, islam bude zdiskreditovaný a moslimovia budú oslobodení. Keď sa zdroj ich hrdosti stane zdrojom hanby, nebudú viac na ňom lipnúť, ale skorej budú z neho v rozpakoch a sami sa budú chcieť od neho dištancovať.

Západná kultúra je založená na vine. Západniari nepáchajú zlo kvôli vine. Východná kultúra je založená na hanbe. Pre nás, ľudí z Východu, je všetko o imidži a o tom, ako nás vidia ostatní.

Opakom viny je nevina. Ak je váš étos založený na vine, máte vnútornú políciu, ktorá vám bráni robiť zlo, pretože to vo vás vyvoláva pocit viny.

Ak je váš étos založený na hanbe, všetko na čom vám záleží je zachovanie svojho obrazu. Opakom hanby je česť. Môžete robiť zlo, no kým to nikto nevidí, váš obraz nie je pošpinený a stále vás môžu považovať za ctihodnú osobu. V kultúre založenej na hanbe nemajú zlo a dobro žiadny zmysel. Všetko je o hanbe a cti. Ak je škvrna hanby odstránená, aj keď to znamená vraždu svojej vlastnej dcéry, česť je obnovená. Toto sú dva veľmi odlišné svetonázory. Kým ich nepochopíme, nebudeme schopní porozumieť moslimom a ich názorom.

Kultúry založené na hanbe sú primitívne. Všetky východné kultúry sú založené na hanbe, aj keď sú neislamské. Japonská kultúra, napríklad, je, alebo bola, kultúrou založenou na hanbe. Naša perzská kultúra je tiež založená na hanbe. Príslovia ako "Zachovávam svoje líca ružové pomocou faciek," sú narážky kultúry založenej na hanbe, kde obraz je dôležitejší než fakty. Toto príslovie hovorí, že môžem hladovať, no moja hrdosť mi nedovoľuje nikomu to daj najavo, tak si radšej dám facku, aby som udržal svoje líce ružové. Keďže chudoba je zdrojom hanby, tak dovtedy kým skrývam svoju chudobu je moja hrdosť zachovaná.

Islam je filozofiou založenou na strachu, ktorá sa zakorenila v spoločenskom prostredí založenom na hanbe. Toto je veľmi nebezpečná kombinácia. Keď skombinujete strach a morálne kódexy hanby, dáte zrod najzákernejšiemu predstaviteľnému étosu. To znamená islamu. Islam je nelogická doktrína, ktorá je založená na strachu a bráni sa prostredníctvom cti. Toto robí islam nebezpečnejším než nacizmus. Moslimovia sa nezaoberajú iracionalitou islamu alebo dobrom či zlom. Zaoberajú sa predovšetkým straty tváre a udržovaním obrazu islamu.

Násilie víťazí

Jeden fakt, na ktorom sa všetci musíme zhodnúť je, že hrubá sila je silnejšia než zdvorilosť. Ak sa vy a ja dostaneme do konfrontácie a ja použijem proti vám násilie, kým vy sa so mnou pokúsite viesť logickú diskusiu, ja zvíťazím a vy prehráte. Dôvod, prečo moslimovia víťazia od čias Mohameda je ten, že nemoslimovia boli neochotní uchýliť sa k násiliu, kým moslimovia boli stále pripravení urobiť to. Dôvod, prečo dnes žijeme v slobode je, že Európania reagovali na moslimské barbarstvo rovnakým barbarstvom. Keby nebolo križiakov, dnes by sme pravdepodobne neboli slobodní.

Keď bol počas bitky o Badr zajatý Nadhr ibn Harit, básnik z Mekky a bratanec Mohameda, ktorý bol voči nemu kritický, obrátil sa na svojho väzniteľa Musába, svojho niekdajšieho priateľa a požiadal ho, aby sa prihovoril v jeho mene, aby ho Mohamed nezabil. Musáb mu pripomenul, že zaprel vieru a zosmiešnil Mohameda. "Ach!", povedal Nadrh, "keby ťa Kurajšovci uväznili, nikdy by ťa nezabili!" "Aj keby to tak bolo," odpovedal Musáb pohŕdavo, "nie som ako ty; islam trhá všetky putá na kusy."

Mohamed nariadil, aby bol jeho bratanec Nadhr sťatí. Musáb hovoril pravdu. Islam trhá všetky putá na kusy. Hovorí sa tomu Mukalib-al kulub. Premieňa srdcia veriacich a robí ich bezohľadnými a neľútostnými. Po konvertovaní na islam sa veriaci obrátia proti svojim vlastným ľuďom a neštítia sa zabiť svojich vlastných milovaných.

Toto je tajomstvom úspechu islamu od jeho počatia. Obyčajní ľudia nie sú militantní. Zastávajú filozofiu ži a nechaj žiť. Toto je chvályhodná vlastnosť v civilizovanom svete. Keď sa však uplatňuje zákon džungle, víťazom je vždy najzúrivejšia a najprefíkanejšia beštia. Svorka hyen môže podniknúť nájazd na veľké stádo antilop alebo gaziel; zabiť ich koľko len chcú a vždy zvíťazia. Hyeny a ostatné mäsožravce vždy víťazia, pretože bylinožravce nie sú násilné. Hrubá sila víťazí. Dobro a zlo sú ľudské pojmy. V prírode je to sila, na ktorej záleží. Toto je princíp. Keďže moslimovia sú násilní a zvyšok ľudstva nie je; pretože sú násilní a ostatní nie, moslimovia vždy víťazia.

Tolerancia intolerancie ju posmeľuje. Islam treba zastaviť. Sú dva spôsoby ako to urobiť. Jeden je odstavenie moslimov od islamu a druhým je reagovať na ich násilie väčším násilím. Podľa skromného názoru pisateľa tohto článku, prvá možnosť je šialenstvo, kým druhá je vojna. Netreba ani hovoriť, že možnosť neakcie je šialenstvom a samovraždou.

Ak si zvolíme cestu zdravého rozumu, jediným spôsobom, ako pomôcť moslimom opustiť islam je zdiskreditovať ho. To znamená otvorene ho kritizovať, tak ako to robíme s kresťanstvom alebo ostatnými náboženstvami. Kresťanstvo nebolo ušetrené od kritiky. Neexistuje nič, čo by sa dalo povedať proti kresťanstvu, judaizmu alebo hinduizmu a nebolo by povedané. Prečo by islam mal byť ušetrený od kritiky? Ak existuje nejaká pravda o islame, nech ju jeho apologéti obhajujú. Ak sa nedá obhájiť logicky, potom je to lož. Prečo by sme sa mali podvoliť klamstvu, keď je zodpovedné za nespočetné úmrtia a toľko krviprelievania?

Najlepší ľudia, ktorí kritizujú islam a diskreditujú ho, sú ľudia ako vy a ja. Poznáme islam dôkladne a je na nás, aby sme proti nemu vystúpili. Každý sa musí stať kritikom islamu. Bývalí moslimovia však môžu urobiť niečo čo ostatní nemôžu. Naši nepriatelia sú militantní, odhodlaní a iniciatívni. My sa tiež musíme stať militantnými, odhodlanými a iniciatívnymi.

Naše a ich zraniteľnosti

Nemôžete vyhrať vojnu bez toho, aby ste poznali svojho nepriateľa. Aby sme vyhrali túto vojnu, musíme poznať psychológiu moslimov. Keď budeme poznať ich myseľ, budeme poznať ich slabosti a zraniteľnosti.

Slabosťou moslimov je islam. Lipnú na ňom kvôli svojej identite a hrdosti. Chcú, aby ste rešpektovali islam a tým kŕmili ich naricistické túžby. Keď vidíte milióny moslimov, ako sa rozzúria kvôli niekoľkým karikatúram, viete, že ste sa dotkli veľmi citlivého väzu.

Táto vedomosť je veľmi dôležitá, aby sme vyhrali túto vojnu. Keď ste vo vojne, útočíte na svojho nepriateľa v mieste jeho najslabšieho väzu. To preto je útočenie na osobu Mohamed a dôveryhodnosť Koránu základnom pre náš boj proti islamskému terorizmu. Aby sme vyhrali túto vojnu, musíme moslimov od neho odstaviť a na to musíme zdiskreditovať islam. Moc islamu nad moslimami nie je logická ale psychologická. Môžeme túto vojnu vyhrať len ak ju budeme viesť psychologicky. Ako to urobiť? Hovorením pravdy! Keď sa všetci prestanú podliezať moslimom a budeme ich nazývať mohamedánmi a uctievateľmi pedofila, boj bude vyhratý. Udivuje ma, že niektorých nemoslimov, ktorí sa tvária že bojujú proti islamskému terorizmu, tieto pojmy urážajú a myslia si, že nazývať moslimov takýmito hanlivými pojmami je neopodstatnené a zbytočné. Zďaleka nie sú zbytočné a sú nevyhnutné. Je to samotná stratégia našej vojny proti nim. Toto nie sú urážky ale fakty. Keď sa tieto fakty rozšíria do celého sveta a každý ich bude opakovať, rozdrvia vieru moslimov v islam a pomôže im to preťať ich pupočnú šnúru ku nemu.

Moslimovia sa neboja bojovať. Neboja sa bojovať alebo zomrieť. Boja sa výsmechu. To je ich slabé miesto. Práve na ich slabé miesto musíme sústrediť naše útoky.

Len blázon by poprel, že sme vo vojne. Moslimovia obnovili svoj džihád proti ľudstvu. Každá strana má svoje slabé miesto. Slabosťou nemoslimov, konkrétne Západniarov, je ich vina. Moslimovia zneužívajú nemoslimov vo svojich krajinách a porušujú každé ich ľudské právo, ale keď prídu na Západ, požadujú nie len rovné, ale prednostné zaobchádzanie. Nielen, že sa neriadia našimi pravidlami, ale nútia nás riadiť sa ich pravidlami. Väčšina mäsa podávaného v reštauráciách s rýchlym občerstvením a školách v Európe je halal. Prečo? Je to preto, že nemoslimom je to jedno. A kvôli tomu moslimovia víťazia. Víťazia kvôli našej ľahostajnosti a nečinnosti. Západniari sa cítia povinní vyhovieť, pretože sú viazaní svojou vinou. Týmto moslimovia držia svojich nepriateľov za golier. Poznajú našu slabosť a náš právny systém a naplno ho využívajú na posilnenie svojej pozície. Poznáme my ich slabosť?

Zraniteľnosťou moslimov je hanba. Keďže stratili svoju identitu, hľadajú svoju individuálnosť a hrdosť vo svojom náboženstve. Kritika islamu je pre moslimov tou najničivejšou skúsenosťou. Pre nich, ktorí doslovne uctievajú Mohameda viac než boha, je to, keď počujú ako je spochybňovaní a zosmiešňovaní traumatické.

Paradoxne, toto je taktiež ich spása. Čím viac je islam kritizovaný, tým menej citlivými sa moslimovia stanú a postupne na ňom prestanú lipnúť ako svojom zdroji hrdosti. Nakoniec sa islam stane ich zdrojom hanby. To potom sa začne veľký odchod od islamu. Môže sa to stať cez noc.

Moslimovia sa boja dialógu. Keď hovoria o "dialógu medzi civilizáciami", v skutočnosti myslia monológ. Chcú, aby ste počúvali ich príbeh, ale oni nie sú ochotní počúvať váš, o to menej tolerovať vaše skúmavé otázky. Svoju intoleranciu pre dialóg demonštrovali, keď pápež citoval byzantského cisára ktorý povedal, že islam je násilný. Vyhýbajú sa situáciám, v ktorých môže byť islam seriózne skúmaný. Toto je ich slabosť.

Západniari nemôžu prekonať svoju slabosť. Nevedia sa prinútiť k tomu, aby diskriminovali moslimov. Ich pocit viny je príliš silný a príliš vysiľujúci. Toto moslimom poskytuje výhodu. Jediný spôsob, ako môže Západ prekonať tento hendikep je využiť výhodu slabosti moslimov, a to znamená kritizovať islam a zosmiešňovať jeho pedofilného, násilníckeho zakladateľa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára