nedeľa 12. marca 2017

"Islamská civilizácia" - najväčšia lož, akú kedy ľudstvo poznalo


Ali Hassan, preložil Ibn Kamumna

Posúdil a upravil Jon MC



Môžem s istotou povedať, že jediná civilizácia prisúdená náboženstvu je takzvaná "islamská civilizácia". Ostatné civilizácie sa nezakladajú na náboženstve. Nepočujeme o "kresťanskej civilizácii", "židovskej civilizácii" alebo "budhistickej civilizácii".

Keď som bol študentom na arabských školách, študoval som učebný modul alebo jednotku zvanú "islamská civilizácia", ktorú učil saláfistický imám. Celá jeho osnova bola životopisom saláfistickej skupiny "Ahlu Sunna", skupiny, ktorá chce nasledovať práce Mohamedových čias a raných moslimov. Všetko, čo sme sa učili, bolo "tak a tak to povedal..." a "šaría nám hovorí, aby sme robili to a hento...". Celá osnova bola navrhnutá na "islamské vymývanie mozgov". Inštruktorský imám sa na svojich hodinách nikdy neusmial a učil o veciach, ktoré nemali nijaký vzťah k civilizácii. Pre mňa bola táto trieda "poslednou kvapkou" a to ma viedlo k tomu, aby som šiel a dokončil moje štúdiá v krajinách pohanov.

Trieda s týmto imámom, do ktorej som chodil, nebola ničím viac než urážkou môjho intelektu. Kurz bol preplnený sprostosťami o islame, spolu s nejakými zdedenými presvedčeniami o Židoch a kresťanoch.

Kto je ten génius, ktorý vymyslel pojem "islamská civilizácia"?

Ale počkajte minútku...!

Tí, ktorí vymysleli pojem "islamská civilizácia", hovoria o (najviac) siedmych storočiach predtým, ako sa na svetovej scéne objavila Osmanská ríša. Nemôžeme hovoriť o "tureckých časoch", keďže je to turecký čas a nie čas islamskej civilizácie. Hovorím o siedmych storočiach, kedy krajiny, v ktorých vládli moslimovia, boli vo svojom "zlatom veku".

Väčšie civilizácie minulosti nám zanechali svedkov svojich úspechov. Tak to urobili Rimania. Aj Gréci, Majovia a Číňania. Veľká egyptská civilizácia staroveku nám zanechala pyramídy - jedných zo svedkov svojich úspechov.

Kde sú dôkazy pre moslimskú civilizáciu? Je to umajjovská mešita v Damasku? Tá nebola ničím iným než kresťanským kostolom, ktorého sa moslimovia zmocnili a premenili ho na mešitu, len aby nazlostili kresťanov a znepríjemnili im život najviac ako sa len dalo.

Staré civilizácie mali svoje najväčšie úspechy v blízkosti svojho pôvodu. Pre moslimov sú to oblasti Mekky a Mediny. Ale tam nie sú nijaké úspechy. Všetko, čo tam je, je predislamský čierny kameň vložený do bahennej kocky. V Mekke a Medine nie je nič, čo by stálo za zmienku. Ani v iných oblastiach moslimovia nič nedosiahli. Napríklad v Španielsku sa moslimovia silou zmocnili budov od ich domácich a zostali tam, nevítaní, až kým domáci nemali dostatok sily na to, aby sa moslimov zbavili. Keby moslimovia neboli zo Španielska vykopnutí, dnes by sme mali Kandahár namiesto Marbelly, Vazíristán namiesto Malorky a Mogadišo namiesto Barcelony.

Aká si len pekná, moja myseľ, keď si v správnom prostredí!

Vďaka mojim štúdiám v krajinách neveriacich mala moja myseľ zdravý vývoj a schopnosť kritického myslenia. Pre porovnanie, vzdelávanie v moslimských oblastiach je len indoktrináciou.

Príkladom intelektuálnej krádeže moslimov je, že oni vymysleli pojem "nula", bez ktorého by počítače neboli možné.
Toto je lož, pojem nula prišiel od Indov. To isté platí o "arabských" čísliciach, ktoré majú svoj pôvod v Babylonii.
To, o čom moslimovia radi učia a čím sa chvastajú, sú polopravdy.

Moslimovia tvrdia, že preložili grécke diela Sokrata, Aristotela atď., a že bez moslimských prekladov by sa také korene európskej civilizácie stratili.

Toto nie je celkom presné.

Áno, preklady boli urobené v krajinách, v ktorých vládli moslimovia, ako Irak a Levanta. Ale neboli to moslimovia, kto urobil preklad. Boli to asýrski kresťania. V tom čase kalif odpúšťal a neriadil sa islamom (filozofia a logika sa v islame považujú za kacírstvo), no našťastie sultán bol kacír a dovolil, aby tieto preklady vznikli.

Presný pojem je "islamský primitivizmus".

Islamské náboženstvo je invazívna arabská kultúra, ktorá sa snaží zničiť a zničila kultúry pôvodných ľudí. Jediný dôvod, prečo pyramídy v Gíze v Egypte stále stoja, je, že keď moslimovia dobyli Egypt a vládli nad domácimi Koptami, nemali v tom čase vedomosti o bombách a výbušninách, a tak ich nemohli zničiť.

S Budhovými sochami v Afganistane, ktoré sú 2500 rokov staré, to tak nebolo. Keď sa moslimovia naučili používať výbušniny, zničili ich za pokriku "Alláhu Akbar" (Alláh je veľký). Civilizovaný svet s hrôzou sledoval televíziu počas toho, ako dochádzalo k tomuto výjavu.

V Indii bolo tritisíc hinduistických chrámov premenených na mešity a následky takýchto skutkov existujú dodnes:
Domáci obyvatelia Indického subkontinentu žili spolu v harmónii, kým sa na scéne neobjavili moslimovia a zlomyseľne nepremenili chrámy na mešity. Spolu s moslimami prišla do Indie vojna a toto napokon viedlo k rozdeleniu Indie na dva štáty: jeden je najväčšou demokraciou (súčasná India) a druhý je najväčším úkrytom pre moslimských teroristov (Pakistan).

Islam a medicína

Dnes je človek zhnusený a má migrénu zo všetkého toho islamského chvastania sa príspevkami islamu k medicíne počas jeho "zlatého veku". Toto je nezmysel.

Počas abbásovskej dynastie sa kalif (sultán) neriadil islamom. Bol to skôr dobrý pijan alkoholu a trávil svoj čas návštevami pekných dievčat.

V skutočnosti to bolo odpadlíctvo niektorých abbásovských vládcov, čo umožnilo preklad neislamských diel, rozvoj poznania a prosperitu hnutia na nastolenie vlády intelektu nad islamom.

Pokiaľ ide o medicínu, boli to kresťanskí Asýrčania, ktorí v tejto oblasti viedli. Moslimovia sa snažia pripísať si za to zásluhy, aby oklamali svet. Niektorí z tých kresťanov boli "islamizovaní", buď prostredníctvom chudoby alebo meča. "Džizja" bola ťažká daň a islamské ochranné vydieranie. Niet divu, že niektorí z tých kresťanov boli "islamizovaní". V našich časoch sa to nepovažuje za nič viac než fungovanie mafie. A mimochodom, toto sa dnes deje v Egypte. Koptský chlapec môže vyhlásiť, že je moslim, aby mu bolo dovolené oženiť sa s moslimkou, ktorú miluje. Neskôr môže ľutovať, čo urobil, ale vtedy je už neskoro. Súdny systém mu neumožní vrátiť sa ku svojej kresťanskej viere.

Nútená islamizácia vedcov

Moslimovia sa vychvaľujú Al-Rázím (Peržan), Ibn Sínom (Peržan), Al-Bíroním (Peržan), Abú Hámidom al-Ghazalím (Peržan), Al-Farábím (súčasný Kazachstan), Al-Chuvarízmím (súčasný Uzbekistan), Al-Bucharím, Al-Tirmidhím, Al-Sidžistáním, Bašárom ibn Burdom, Abú Navásom, Abú Hanífom, Taftazáním, Abú Farádžom Isfaháním, Ibn Al-Roumím, Ibn Bachtaišou, Hanínom ibn Ishákom, Al-Rúmím, atď. Moslimovia sa nimi chvastajú, ako keby to boli bratanci proroka Mohameda, alebo ako keby boli potomkami kmeňa Kurajšovcov. Títo ľudia neboli Arabi. Stalo sa to, že arabskí moslimskí votrelci vošli do iných spoločností a urobili dve veci: jednou bolo zničenie kultúry a vedy domácich, druhou bola islamizácia toho, čo sa dalo, mečom (alebo silou daní prostredníctvom džizji a ostatnými prostriedkami). Už chápete?

Aby som to zhrnul

Skutočné dedičstvo klamstva zvaného "islamská civilizácia" existuje na jednom mieste a len na jednom mieste: v Koráne. Nikde inde islamská civilizácia nie je. Moslimovia zničili ostatné civilizácie, ktoré existovali pred nimi. Oni, moslimovia, mali cieľ vymazať pôvodnú identitu takých spoločností. Intelekt človeka nahradili Koránom, knihou, ktorá má príbehy o kresťanov a Židoch vo svojej prvej polovici a výzvy na ich prekliatie, zničenie a zabíjanie v druhej polovici - okrem povýšenia statusu Mohameda.

To je všetko, čím islamská civilizácia prispela svetu. Takže človek si nemôže pomôcť, no smeje sa, keď sa spomenú slová "islamská civilizácia".

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára