utorok 17. októbra 2017

Čo je skutočný islam?


Väčšina moslimov sú moslimovia preto, lebo sa narodili moslimským rodičom a nikto z nich sa moslimom nestal z vlastnej vôle.


Moslimami sú taktiež nie kvôli knihe (Koránu a hadísom), ale kvôli normálnemu ľudskému vedomiu. Medzi obyčajnými moslimami môžeme nájsť veľmi zanedbateľné percento, ktoré je naozaj dobre informované o skutočných teologických črtách islamu. Hoci sú Korán a hadísy dvomi piliermi islamu, nearabskí moslimovia všeobecne ich nikdy nečítajú, alebo, ak ich čítali, nikdy ich nechápu. Pretože Korán čítajú väčšinou (najmä) v arabčine, ktorej nerozumejú. Preto sú všetky tie koránové chyby, nesúlady, protirečenia, neetické a intolerantné spisy a hadísy bežným moslimom neznáme. A moslimovia sú od detstva učení metódou mullahov spočívajúcou vo výbere spisov a hadísov, ktoré im poskytujú celkom iný obraz o islame, čím sú im celkom vymyté mozgy. Toto otrávenie detstva mullahmi prevažuje v ich mysli aj v dospelosti. Učia ich, že "islam je náboženstvo mieru a tolerancie. Korán je čisté slovo Alláha. V Koráne nie je žiadna chyba. Islam zaobchádza so všetkými ľuďmi rovnako a islam zaobchádza s mužom a ženou rovnako. Alláh je súcitný a milosrdný a prorok nikdy vo svojom živote nič zlé neurobil." Normálne sú títo ľudia dobrí ako ktoríkoľvek iní normálni ľudia, ale keď prichádza náboženstvo islam, títo ľudia sa stávajú otrokmi oficiálneho náboženského vyhlásenia a správajú sa i rozprávajú ako nerozumný človek. Takže keď nejaký moslim urobí niečo zlé, títo vierou zaslepení moslimovia hovoria nasledovné:

Politické a sociálne podvody v Iráne, Afganistane a Saudskej Arábii nemajú nič do činenia so skutočnou islamskou krajinou.

Zničenie budhistických historických pamiatok Talibanom nemá nič do činenia so skutočným islamom.

Nútená konverzia bezmocných kresťanov v Indonézii nemá nič do činenia so skutočným islamom.

Genocída, ktorú páchajú islamisti v sudánskom Chartúme, nemá nič do činenia so skutočným islamom.

Neochota saudských autorít povoliť ženám šoférovať nemá nič do činenia s islamom (článok je z mája 2001 a uvedený zákaz bol v roku 2017 zrušený - pozn. prekl.).

Sektárske násilie v Pakistane medzi sunnitmi a šiitmi nemá nič do činenia so skutočným islamom.

Ženská obriezka vykonávaná moslimami v celej severnej Afrike, na Strednom východe, v Pakistane, Indonézii atď. nemá nič do činenia so skutočným islamom.

Súloženie s otrokyňami v Saudskej Arábii nemá nič do činenia so skutočným islamom.

Útlak žien a nerovnosť s mužmi nemá nič do činenia so skutočným islamom.

Stínanie hláv obyvateľov celých dedín džihádistami v Alžírsku nemá nič do činenia so skutočným islamom.

Teroristické činy páchané často po celom svete v mene islamu nemajú nič do činenia so skutočným islamom.

Hadísy vykresľujúce Mohameda ako pedofilného, vraždiaceho zlodeja, nemajú nič do činenia so skutočným islamom.

Verše v Koráne a hadísoch, ktoré ospravedlňujú masaker Banú Kurajza spáchaný Alláhovým apoštolom, nemajú nič do činenia so skutočným islamom.

Vlastne, islam samotný nemá nič do činenia so skutočným islamom.

Syed Kamran Mirza

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára