streda 10. januára 2024

Vianočná moslimská genocída v Nigérii


Daniel Greenfield

Moslimovia oslávili Vianoce v Nigérii zavraždením približne 100 kresťanov v desiatke obcí. Džihádisti rozsekali kresťanov mačetami a vypálili ich kostoly v rámci genocídnej výpravy, počas ktorej za viac ako desať rokov zabili 52 000 kresťanov a donútili milióny ľudí opustiť svoje domovy a stať sa utečencami v tejto africkej krajine.

V Amerike proti tejto skutočnej genocíde nepochodoval, nezhromaždil sa ani neprotestoval ani jeden človek.

Rozvášnené davy kričiace, že Hamas trpí genocídou, zostali ticho. Hnutie Black Lives Matter k tomu nepovedalo nič, rovnako ako žiaden z politikov a influencerov na sociálnych sieťach, ktorí trávia všetok svoj čas pretláčaním falošných počtov obetí z Gazy.

Podľa Medzinárodnej spoločnosti pre občianske práva a právny štát (Intersociety), miestnej mimovládnej organizácie, bolo v roku 2023 v Nigérii zabitých viac ako 4500 kresťanov. Na rozdiel od obrannej vojny Izraela proti Hamasu tento posledný rok pokračujúcej moslimskej genocídy nepriniesol žiadne stretnutie Bezpečnostnej rady OSN, ani hlasovanie Valného zhromaždenia OSN. A médiá sa o zabíjaní nezmieňovali na prvých stranách.

Každá ľudsko-právna organizácia, ktorá kričí „genocída“ vždy, keď zomrie terorista z Hamasu, musí ešte vyhlásiť genocídu v súvislosti so zabitím viac než 50 000 civilistov moslimskými gangmi, ktorým pomáhali moslimskí vládcovia, ktorí ovládli Nigériu a viedli vojnu proti kresťanom.

Začiatkom roka 2023 sa moci ujal Bola Ahmed Tinubu, „krstný otec Lagosu“, ktorý získal vzdelanie v Chicagu a kedysi bol obvinený z napojenia na obchodovanie s heroínom a ktorého emir z Borgu nazval „vodcom bojovníkov“, a nahradil tak brutálny režim prezidenta Muhammadua Buhariho, bývalého diktátora podporovaného Obamovou administratívou v tom, aby zosadil bývalého kresťanského prezidenta Jonathana Goodlucka.

Intersociety opísala zavraždenie 700 kresťanov v júni 2023 ako „darček na rozlúčku“ odchádzajúcemu prezidentovi Muhammaduovi Buharimu, pričom upozornila, že islamskí džihádisti zničili 100 kostolov len za 60 dní. Zakaždým, keď je v Gaze zbombardovaná mešita teroristov, je to na titulných stranách, ale ako je možné, že 100 zničených kostolov v správach nie je?

Intersociety začala počítať viac ako 50 000 zavraždených kresťanov v roku 2009. To nie je náhoda. V rámci „arabskej jari“ sa Obamova administratíva rozhodla „prevrátiť“ blízkovýchodné krajiny zo sekulárnej na islamskú vládu, ale v menej známom kroku začala prevracať aj africké krajiny z nemoslimskej na moslimskú vládu, čo viedlo k vraždeniu kresťanov. Obama má na rukách viac kresťanskej krvi než ktokoľvek iný za dlhú dobu.

Obamova administratíva zorganizovala moslimský prevrat v Pobreží slonoviny, ktorý viedol k občianskej vojne, kde nepriamo zasiahla v prospech Alassana Ouattaru, ktorý je pri moci od roku 2010. V Keni Obama podporil snahy svojho bratranca Railu Odingu, ktorý sa rovnako ako Obama hlásil ku kresťanstvu, ale nadviazal úzke väzby s islamským obyvateľstvom krajiny a kandidoval ako ich zástanca o prevzatie moci. A v Nigérii Obama tlačil na vládu, aby prestala bojovať proti islamskému terorizmu. Konečným výsledkom týchto snáh bolo desivá vlna teroru Boko Haram.

Boko Haram, islamská džihádistická skupina zameraná na presadzovanie práva šaría, zvýšila násilie, zatiaľ čo Obamova administratíva trvala na tom, že nigérijská armáda by sa mala vyhnúť prenasledovaniu teroristov a namiesto toho čerpať obrovské prostriedky na zahraničnú pomoc na riešenie „sociálnej nerovnosti.“

Peniaze namiesto toho pomohli financovať genocídnu vlnu islamského násilia, podobne ako v Gaze a Iráne, ale Obamova administratíva a jej ľavicoví spojenci o genocíde naďalej klamali. Oficiálne stanovisko bolo, že moslimovia zabíjali kresťanov v reakcii na útlak. Keby mali lepšie ekonomické vyhliadky a väčšiu politickú moc, násilie by prestalo.

Obamova administratíva odmietla zaradiť Boko Haram na zoznam zahraničných teroristických organizácií, čo džihádistom umožnilo využívať peniaze prichádzajúce zo Spojených štátov, až kým ju rastúci politický tlak republikánov nedonútil urobiť správnu vec. Ale až keď boli zabité tisíce ľudí, zatiaľ čo Obamovi funkcionári nepravdivo tvrdili, že Boko Haram nie je islamská teroristická skupina a že označenie za zahraničnú teroristickú organizáciu by len odcudzilo nigérijských moslimov.

V roku 2021 zverejnili New York Times článok, v ktorom sa písalo, že „neexistuje dôkaz, že by v súčasnosti existovala dobre organizovaná, ideologicky súdržná teroristická skupina zvaná Boko Haram.“ Ale v roku 2014 viedli masové únosy stoviek kresťanských dievčat zo strany Boko Haram ku kampani #BringBackOurGirls (priveďte naše dievčatá späť). Snahy poprieť, že islamská teroristická skupina podnietená, vycvičená a financovaná Al-Kájdou, ktorá zabila tisíce ľudí, vôbec existuje, sa skončili.

Ale motívy za klamstvami, ktoré umožnili genocídu kresťanov, zostali rovnaké.

Obama dosiahol s Muhammaduom Buharim, čo chcel, ale po dvoch funkčných obdobiach bývalého moslimského diktátora zabíjanie pokračuje. Boko Haram, spojenec Al-Kájdy, uviazol v boji s miestnou odštiepeneckou skupinou napojenou na ISIS, aby sa mohol chváliť právom na genocídu kresťanov. A obyčajní súkmeňovci a gangy fulbských moslimov prevzali mäsiarske výpravy, aké sa odohrali počas Vianoc. A niektorí nigérijskí kresťania tvrdia, že zverstvá spáchané týmito obyčajnými fulbskými moslimami sú ešte horšie než tie, ktoré pácha Boko Haram.

„Vypitvávanie tehotných žien a usmrcovanie plodu je ich špecialitou,“ opísal rektor nigérijského seminára.

Obamovi predstavitelia tvrdili, že skutočným problémom nie je moslimský terorizmus, ale útlak moslimov. Po desiatich rokoch, keď fulbskí moslimovia pokračovali vo vraždení kresťanov, sa príbeh nezmenil, dokonca ani keď vraždenie pokračovalo za režimu Buhariho – ďalšieho fulbského moslima.

Namiesto toho, aby sa zaoberali genocídou kresťanov, ktorú páchajú fulbskí moslimovia, ľudsko-právne organizácie a médiá tvrdia, že práve príslušníci etnika Fulbov čelia v Nigérii a inde v regióne „prenasledovaniu“ pre svoje džihádistické sklony.

Masaker kresťanov v Nigérii, podobne ako útok zo 7. októbra a islamský terorizmus po celom svete, od Indie po Ameriku, je súčasťou tisícročnej islamskej genocídy nemoslimov, ktorú prikazuje Korán. Zakaždým, keď sa ich obete bránia, islamisti a ich spojenci kričia „genocída“, ale skutočná genocída je tá, ktorá si vyžiadala nespočetné milióny obetí v každej náboženskej skupine v každej časti sveta. Je to tisícročná genocída, proti ktorej musí svet bojovať.

Moslimskí teroristi nie sú obeťami genocídy, ale jej páchateľmi.

Musíme stáť pri kresťanských obetiach islamskej genocídy v Nigérii, židovských obetiach genocídy v Izraeli, hinduistických obetiach genocídy v Kašmíre, budhistických obetiach genocídy v Mjanmarsku a pri ateistoch, ktorých vraždia v Bangladéši.

Ak to neurobíme, posledná genocída bude naša vlastná.


Prevzaté z https://www.frontpagemag.com/a-christmas-muslim-genocide-in-nigeria/

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára