pondelok 22. marca 2021

Mohamedova predpoveď zániku islamu


Nonie Darwish

Úvaha o Mohamedovom tajomnom proroctve.

V DNA islamu sa nachádza sebazničujúci prvok: Mohamedovo proroctvo, v ktorom hovorí, že svet napokon islam odmietne a ten sa vráti na miesto, odkiaľ prišiel. Opýtajte sa imáma a povie vám: Mohamed neklame.

Je to neuveriteľné, ale sám Mohamed nebol optimista ohľadom vlastného posolstva a budúcnosti islamu a moslimov:

Posol Alláhov (Mohamed) poznamenal: „Vskutku, islam vznikol ako niečo zvláštne a znova sa vráti (do svojho starého stavu) a bude zvláštny ako keď vznikol a stiahne sa medzi dve mešity rovnako, ako sa had odplazí späť do svojej diery.“ (Sahíh Muslim, kniha 1, číslo 271)

V tomto hadíse Mohamed predpovedal, že zánik islamu bude rovnako zvláštny ako jeho začiatok a že sa zmenší na obmedzenú oblasť, odkiaľ prišiel – medzi dvomi mešitami v Mekke a Medine.

Mohla by táto predpoveď samotného Mohameda byť signálom neodvratného zániku islamu?

Mohamedove predpovede, že islam sa odplazí ako had na miesto, odkiaľ prišiel, sa viac krát zopakovali v niekoľkých ďalších hadísoch:

„Viera sa vráti a odíde späť do Mediny ako had.“ (Sahíh Bucharí 3:30:100)

„Moslimovia budú spodina a odpad, hoci ich počet sa môže zvýšiť; nepriateľ sa ich viac nebude báť. Bude to preto, lebo moslimovia budú milovať svet a nebudú mať radi smrť...“ (Sunan Abú Dawud 38:4284)

„Mohamedovi súčasníci boli najlepšími moslimami; po troch generáciách budú moslimovia prevažne zradní a nedôveryhodní.“ (Sahíh Bucharí 5:57:2, 3)

„V posledných dňoch moslimov sa bude veľa vraždiť.“ (Sahíh Bucharí 9:88:183)

Mohamed tiež predpovedal veľké hnutie odpadlíctva od islamu:

„Počet moslimov sa zmenší a vrátia sa tam, odkiaľ prišli (pred islamom).“ (Sunan Abú Dawud 2:19:3029)

„...v niektorých veriacich nezostane ani stopy po islame“ (Sahíh Bucharí 9:84:65)

Mohli by títo veriaci, v ktorých nezostane ani stopy po islame, byť reformátormi islamu, ako dobromyseľný Dr. Zuhdi Jasser, ktorý verí v islam, aký neexistuje a nikdy neexistoval?

„V tomto národe sa objaví... skupina takých zbožných ľudí, že svoje modlitby budete považovať za menejcenné oproti ich modlitbám, ale budú prednášať Korán, učenie ktorého nebude siahať ďalej než sú ich hrdlá a opustia svoje náboženstvo tak, ako šíp letí počas hry, kedy sa lukostrelec môže pozrieť na svoj šíp, jeho Nasl, jeho Risaf a jeho Fuqa, aby videl, či je pošpinený krvou alebo nie (t.j. nebude v nich ani stopy po islame).“ (Zväzok 9, kniha 84, číslo 65)

Islam je od svojho vzniku v konflikte s civilizáciou. „Civilizácia“ sa považuje za hrozbu pre arabskú identitu a kultúru a kvôli islamu sa vonkajší svet musel zmeniť a prispôsobiť arabskému jazyku, kultúre a náboženstvu.

Pochopia napokon džihádisti túžiaci po dosiahnutí svojho vymysleného dokonalého kalifátu, že taká utópia nikdy neexistovala a nikdy nebude existovať? Dôjde im napokon, že ich nepriateľmi nie sú Mubarakovia, Assadovia, Kaddáfíovia, Amerika, Izrael či krivdy z minulosti, ale že nepriateľ je v skutočnosti v nich, že je ním smrtiace náboženstvo napísané v nesúrodom politickom a právnom systéme zo 7. storočia, ktorý im dodnes vládne? Odmietnu moslimovia od Maroka po Indonéziu šaríu a pošlú ju späť odkiaľ prišla, ako to predpovedal ich prorok, do dvoch mešít v Mekke a Medine?

Dostane svet napokon rozum, poučí sa z násilnej histórie islamu a odmietne ho tým, že ho vyhlási za najhoršiu totalitnú ideológiu vytvorenú človekom? Nájdu lídri slobodného sveta odvahu zjednotiť sa v úsilí o záchranu sveta a nahlas povedať, „islam, vráť sa do Mekky, ako predpovedal tvoj prorok“? A vyhlásia potom, „v našej časti sveta a vo svete, v ktorom chceme, aby žili naše deti, pre teba niet miesta“?

Na čo moslimskí lídri čakajú a prečo nepovedia pravdu? Priznajú napokon, že už viac nemôžu vládnuť podľa barbarských zákonov šaríe, zakotvených vo všetkých islamských inštitúciách? Dočkáme sa niekedy dňa, kedy starobylé národy ako Egypťania a Peržania (Iránci), ktoré si podrobili Arabi a nikdy viac nezažili svoje dni slávy, budú stáť bok po boku so západnými národmi a pošlú islam späť do Mekky?

Zjednotí sa napokon svet proti islamskému teroru kvôli našim deťom a miliónom mužov a žien, ktorí prišli o život, aby nášmu svetu priniesli slobodu a skoncovali so zúfalou islamskou túžbou po rozširovaní sa?

Ako v prípade Ponziho schémy, islam sa musí šíriť, aby prežil. V tomto zmysle islam funguje len vtedy, keď sa do pyramídovej hry zapájajú stále ďalší ľudia. Kým zásoba nových moslimských veriacich dokáže posilňovať pyramídu a presvedčiť ostatných veriacich, teda moslimov, že majú pravdu, dovtedy môže prežiť.

Ponziho schéma je v súčasnosti stále efektívna, keďže sa šíri na Západe bez akýchkoľvek obmedzení či podmienok. Toto šírenie dalo islamu jednostrannú zlatú príležitosť rozrásť sa v Európe, Amerike a Austrálii. Tragédiou je, že Západ predĺžil záchranné lano pre umierajúcu ideológiu, ktorá už predpovedala vlastnú smrť. Ešte bude chvíľu žiť a vďaka tomu bude ničiť ostatných.

Kedy začne Západ rešpektovať Mohamedovo proroctvo a pošle islam späť do Mekky?

Prevzaté z https://archives.frontpagemag.com/fpm/islams-self-destructive-seed-nonie-darwish/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára