nedeľa 4. augusta 2019

Liečenie homosexuálov - islam obsahuje všetko, čo musíte vedieť


Čudovali ste sa niekedy, prečo sa väčšinovo moslimské krajiny neustále vlečú za zvyškom civilizovaného sveta vo vedeckom pokroku, technologických úspechoch, postrehoch vo vzdelávaní a nových oblastiach štúdia? Odpoveď je celkom jednoduchá - islam.


Moslimovia veria, ako ústrednej doktríne, že Korán obsahuje všetku pravdu potrebnú pre ľudské šťastie a že Alláh zoslal na svet Mohameda čiastočne preto, aby bol dokonalým príkladom, ktorý majú všetci ľudia napodobňovať. Moslim teda najlepšie strávi svoj čas učením sa Koránu naspamäť a jeho recitovaním v arabčine - aj keď nevie po arabsky, je tu šanca, že "pravda" nejako prenikne do srdca veriaceho a prednášajúci poteší Alláha, vďaka čomu si snáď zaslúži božskú odmenu - a podrobným štúdiom literatúry autoritatívnych hadísov, aby sa naučil imitovať arabského proroka vo všetkých záležitostiach, od toho, ako sa správne vyprázdňovať až po to, čo robiť, keď mu v čaji pristane mucha.

Všetky ostatné štúdia blednú v porovnaní s Alláhovým zjavením. Jeden anekdotický, možno apokryfný príbeh vysvetľuje postoj vštepovaný islamskou ortodoxiou.

Správa, ktorú prvý krát zaznamenal v písomnej podobe moslimský historik Al-Qiftí (žil v rokoch 1172-1248) vo svojej knihe Ta'rich al-hukama (Dejiny učených ľudí) uvádza podrobnosti o zničení slávnej Alexandrijskej knižnice v Egypte po dobytí mesta napadajúcou arabskou moslimskou armádou v roku 641. Keď sa jej generál, 'Amr ibn al-'Aas, dozvedel o studnici poznania uchovávanej vo zvitkoch a knihách a keď ho Alexandrijčan menom Jahja (Ján) požiadal o ich prevod pod kontrolu nemoslimov, al-'Aas odpovedal, "Nemôžem vydať žiaden rozkaz, kým najprv nepožiadam o povolenie princa veriacich (t.j. kalifa) 'Umara ibn al-Chattába."

Preto písomne požiadal svojho pána o inštrukcie a po čase, podľa historika Al-Qiftího, dostal od kalifa túto odpoveď:

"Pokiaľ ide o knihy, ktoré spomínaš, ak je v nich niečo, čo súhlasí s Knihou Božou (Koránom), už je to v nej a nie je to potrebné a ak je v týchto knihách niečo, čo protirečí Knihe Božej, tak to nepotrebujeme. A môžeš pristúpiť k ich zničeniu."

Aby ani jeden zdroj neunikol zničeniu, al-'Aas prikázal, aby sa obrovská zbierka kníh rozdelila medzi verejné kúpele a spálila v peciach používaných na ohrev vody. Al-Qiftí na záver uvádza túto poznámku:

"...povráva sa, že mali dostatok kuriva na šesť mesiacov."

(Celý výňatok z anglického prekladu spomínanej knihy je dostupný tu. Okrem iného sa v ňom píše, že v knižnici bolo 54 120 kníh - pozn. prekl.)

Takže takáto je zásada islamského učenia: ak moslimské zjavené zdroje už obsahujú nejakú pravdu, človek ju nemusí hľadať inde; ak ju neobsahujú, je irelevantná alebo ešte niečo horšie a mali by sme sa jej zbaviť. V dôsledku toho sa moslimskí akademici vždy snažia dobehnúť zvyšok sveta, ale s oboma rukami zviazanými za chrbtom. Nedokážu uznať pravdy vedeckých a gnozeologických disciplín, pokiaľ najprv dôkladne neprehľadajú zväzky svojich náboženských kníh, aby našli nejaké obskúrne tvrdenie, ktoré môžu dômyselne prekrútiť, aby vyhoveli realite súčasného života.

Tu je smutne objasňujúci príklad z 27. marca 2019, z rozhovoru na kuvajtskej Scope TV, kde účinkovala Dr. Mariam al-Sohel, "poradkyňa pre ľudský rozvoj" s čestným doktorátom zo "sex manažmentu" z Medzinárodného zväzu univerzít v Turecku (ktorý sám o sebe nie je univerzitou a bol založený, pokiaľ viem, v roku 2016).

Sohel tvrdila, že na základe "prorockej medicíny" Mohameda, čím myslela jeho zaznamenané tvrdenia alebo činy súvisiace so zdravým (ako je pitie zmesi ťavieho mlieka a moču alebo ponorenie muchy do nápoja, ak v ňom pristane, keďže jedno krídlo obsahuje chorobu a druhé liek na ňu), objavila liečbu na homosexualitu a vyvinula čapíky (presne rovnaké pre obidve pohlavia, ale označené farbami, aby si ich z nejakého dôvodu nepomýlili), ktoré zastavia tieto chybné sexuálne pudy.

Jej lekárska múdrosť sa zakladá na údajnom hadíse (ktorý som v prastarých zdrojoch nedokázal nájsť) popisujúcom análne ochorenie sužujúce 'Umara ibn al-Chattába, Mohamedovho blízkeho spoločníka, ktorý sa neskôr stal druhým kalifom islamu. Mohamed vraj 'Umarovi poradil, že jeho choroba sa musí liečiť spermiami. Dôvodom očividne bolo, že sa nakazil análnymi červami, ktoré sa živia ľudskými spermiami. Je možné, že Sohel sa o tomto dozvedela od iného Kuvajťana, poburujúceho šiitskeho imáma Jásira al-Habíba, ktorý sa nikdy nezdráha prejavovať pohŕdanie voči "správne vedeným kalifom" sunnitského islamu a všetkým ich duchovným potomkom. Al-Habíb vyhlásil:

Hovorí sa (v hadísoch), že 'Umar ibn al-Chattáb mal análnu chorobu, ktorá sa dala liečiť len semenom. Mali by ste vedieť, že toto je dobre známe zdravotné ochorenie, ktoré sa tiež spomína v posvätných textoch. Ak do niekoho, božechráň, vnikli cez zadok - kvôli výronu semena v ňom vyrastie červ... V jeho zadku sa vyvinie choroba a v dôsledku toho sa nemôže upokojiť, kým... To je pravda, stáva sa to závislosťou a nemôže sa upokojiť, kým doňho nevniknú znova a znova.

Na základe tejto "prorockej arabskej medicíny" Sohel vymyslela čapíky, ktoré majú zabíjať análne červy u homosexuálov aj lesbičiek (hoci nikdy nevysvetlila, ako by sa červy dostali do žien so záujmom o sex len s rovnakým pohlavím). Vzhľadom k tomu, že tieto červy, ktoré vždy majú chuť na spermie, kontrolujú ľudské túžby po análnom sexe, ich odstránenie následne vylieči každého človeka z túžby po rovnakom pohlaví. Je to také jednoduché - a môžeme poďakovať prorokovi islamu za to, že nám ukázal spôsob, ako zbaviť svet homosexuality. Už nie je potrebné zväzovať gayov a zhadzovať ich z vysokých budov - stačí im do zadku vložiť nejaké čapíky a sledovať, ako sa z nich stanú normálni heterosexuáli! Mohamed musí byť skutočne "znamením milosrdenstva pre celé ľudstvo" (Korán 21:107).

Môžete si ju vypočuť v tomto klipe, s láskavým dovolením memritv.org:


Zmyslom poukázania na toto nie je robiť si žarty z islamu, ale varovať západnú spoločnosť predtým, že čím viac priestoru dáme islamu v našich vzdelávacích inštitúciách a pri určovaní morálneho jadra našej kultúry, tým viac môžeme očakávať posun späť ku protižidovsko-kresťanskému predvedeckému svetonázoru 7. storočia. U ortodoxných moslimov neexistuje spochybňovanie tvrdení Koránu a tradícií sunny. Ako islam získava prevahu, školské osnovy na Západe budú čoraz viac obsahovať učenie sa Koránu naspamäť, štúdium jeho obsahu, stupne vo "vede" o hadísoch a zavrhnutie západných umení a vied, rovnako ako akademickej slobody snažiť sa nájsť pravdu, kamkoľvek bude viesť. Také hľadanie pravdy je napokon len veľkou zbytočnosťou z dní džahilíje - čias nevedomosti pred úsvitom islamu a transformáciou sveta.

Prevzaté z https://mateenelass.wordpress.com/2019/04/29/curing-homosexuals-islam-contains-all-you-need-to-know/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára