streda 13. júna 2018

Syndróm migračného šialenstva


Európske elity chcú, aby ich občania verili, že otvorené hranice a migrácia z islamských krajín vyriešia ich potrebu budúcej pracovnej sily kvôli zmenšujúcej sa populácii. Hovorím tomu zavádzanie. Ak potrebujú pracovníkov, prečo ich nezískať z chudobnejších častí EÚ - Rumunska, Bulharska, Grécka?


Toto nie je o zahraničných pracovníkoch. Je to o tom, že ľavica si zaisťuje hlasovací blok, aby mohla byť natrvalo volená do úradu. Islam predstavuje dokonalého partnera v jej snahe o dosiahnutie politickej nadvlády. Obidva tábory sa spojili, aby rozbili spoločnosť a prebudovali svoj utopický ideál. Čo si ľavičiari neuvedomujú je, že keď islam napokon prevezme moc, keďže má takú tendenciu, budú sa smiať poslední, tak ako tomu bolo so stranou Tudeh v Iráne. Napokon, islam nemá žiadnu lojalitu voči káfirom, len voči Alláhovi a Mohamedovi.

Aby sme pochopili súčasnú islamskú migráciu, je nevyhnutné pochopiť pojem hidžra. Hidžra siaha do čias Mohameda, keď opustil Mekku a presťahoval sa do Mediny, kde sa stal vojvodcom a politikom. Mohamedova migrácia alebo hidžra je pre úspech islamu taká dôležitá, že je základom islamského kalendára.

Hidžra je súčasťou mäkkého džihádu a je dosť efektívna v šírení islamu. Náborár Al-Kájdy, Anwar al-Awlakí, odkazujúc na doktrínu vyhlásil: "Džihád je v súčasnosti povinnosťou každého schopného moslima... je vašou povinnosťou nájsť spôsoby, ako ho praktizovať a podporovať." Následne uvádza zoznam 44 spôsobov podpory džihádu. V bode číslo 36 - Príprava na hidžru, al-Awlakí cituje Mohameda: "Hidžra sa nezastaví, pokiaľ existuje nepriateľ, proti ktorému treba bojovať." (podobá sa to na hadís Sunan an-Nasa'i 4172, pozri tiež Sunan an-Nasa'i 4173 - pozn. prekl.) Chálid Šejch Mohamed, strojca útokov Al-Kájdy z 11. septembra, povedal, "praktickým spôsobom zničenia Ameriky je imigrácia a mať viacej detí ako nemoslimovia." Títo džihádisti nevymýšľajú nové nápady. Opakujú 1400 rokov starú doktrínu.

To podstatné: Hidžra je taktikou na vydláždenie cesty pre šaríu.

Napokon, nebezpečenstvo migrácie nespočíva v tom, že tu bude priveľa nezamestnaných pracovníkov vyciciavajúcich eurá zo sociálnych dávok od štátu, ale v tom, že šovinisti šaríe budú pokračovať v islamizácii EÚ. Títo zahraniční pracovníci sa nechystajú odísť domov. Majú náboženskú povinnosť, kvôli ktorej musia zostať a zrealizovať doktrínu. Sú lojálni Alláhovi a Mohamedovi, nie káfirským krajinám Západu. Dejiny ukazujú, že keď krajinu prepadne islam, stane sa na 100% islamskou, ak ho nevyženie.

Aké je riešenie? Musíme si uvedomiť pravú povahu problému. Doktrína ľavice hovorí, že nie sme dosť milí, potrebujeme viacej programov, musíme lepšie integrovať migrantov - chyba je vždy naša. Súhlasím s tým, že chyba je na našej strane, ale kvôli našej nevedomosti, nie kvôli nášmu nedostatku cnosti.

Keď pochopíme, že problémom je islamská doktrína, môžeme vymyslieť vhodné plány na riešenia, akým je zmena migračných zákonov, občianskych zákonov, zavedenie nulovej tolerancie voči šaríi atď. Medzičasom musia cirkvi a bežní ľudia vzdorovať. Nemôžeme čakať na vládnu elitu.

Spoločnosť môže ako zbraň použiť spoločenský nátlak. Musíme žartovať o šaríi, používať hanbu a humor. Islam reaguje na hanbu a humor ako burina na jed. Keď spoločnosť môže vymýšľať vtipy o Mohamedovi, zvíťazíme. Je to jednoduché. Len čo sa staneme občanmi-rúhačmi, problém sa sám vyrieši. Kľúčové je toto: zvrátenie islamizácie musí znamenať masovú občiansku neposlušnosť voči cenzúre a potláčaniu slobody myslenia, nie len zopár statočných duší.

Nikdy sa nesmieme vzdávať. Musíme vyjadrovať svoje názory verejne a čeliť svojim obavám. Môžeme a musíme zvíťaziť, lebo naša civilizácia a slobody sú príliš drahé na to, aby sme ich stratili. Povstaň, Európa. Nedovoľ, aby tvojím osudom bola severná Afrika a Arábia.

Ak sa chcete dozvedieť o hidžre viacej, pozrite si toto video (české titulky zapnete kliknutím na nastavenia (koliesko), kde si kliknutím na titulky vyberte české - pozn. prekl.).

Bill Warner

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára