streda 22. februára 2017

Užitoční idioti: najlepší vojaci islamu



Islam sa medzi nemoslimami teší veľkému a vplyvnému spojencovi: novej generácii "užitočných idiotov", ktorých Lenin identifikoval ako ľudí, ktorí žijú v liberálnych demokraciách a podporujú dielo komunizmu. Táto nová generácia užitočných idiotov tiež žije v liberálnych demokraciách, no slúži veci islamofašizmu - ďalšej nepriateľskej podobe totalitnej ideológie.


Užitoční idioti sú naivní, hlúpi, neznalí faktov, nerealisticky idealistickí, rojkovia, úmyselne popierajú alebo klamú. Pochádzajú z radov chronicky nešťastných, anarchistov, ctižiadostivých revolucionárov, neurotikov, ktorí bojujú so životom, roztrpčených ľudí odcudzených od vlády, korporácií a prakticky ktorejkoľvek a všetkých inštitúcií spoločnosti. Užitočný idiot môže byť miliardár, filmová hviezda, slávny akademik, politik alebo môže pochádzať z ktorejkoľvek inej časti obyvateľstva.

Pravdepodobne najnebezpečnejším užitočným idiotom je "politicky korektný". Je majstrom používania eufemizmov (pomenovanie nepríjemného javu jemnejším výrazom - pozn. prekl.), kľučkovania, prázdnych fráz a otvoreného klamania.

Užitočný idiot odvodzuje uspokojenie od toho, že je proti štátnemu zriadeniu. Nachádza zvrátené uspokojenie v pomoci silám, ktorých cieľom je odstránenie existujúceho poriadku, nech už je ním čokoľvek: poriadok, ktorý ani neschvaľuje a ku ktorému ani necíti, že by doň patril.

Užitočný idiot si odporuje a je nečestný. Nepozrie sa na seba, aby našiel príčiny svojich problémov a nešťastia, no ochotne sa angažuje vo veciach, ktoré potvrdzujú jeho skreslené vnímanie.

Pochopiteľne, je ľahšie obviňovať ostatných a vonkajší svet než preskúmať seba s cieľom sebaobjavovania a sebazdokonaľovania. Navyše, kritika a sťažovanie sa - liberálne metódy užitočného idiota - si vyžadujú málo talentu a energie. Užitočný idiot je veľký teoretický filozof a človek spätne kritizujúci udalosti.

Užitočný idiot nie je rovnaký ako osoba, ktorá naozaj má iný uhol pohľadu. Spoločnosť bez úprimných a otvorených rozdielov v názoroch je mŕtvou spoločnosťou. Kritické, odlišné a svieže myšlienky sú životnou silou živej spoločnosť - tým, čo autokracie, kde je oficiálne stanovisko nedotknuteľné, silne nenávidia.

Aj "normálny" vynakladá omnoho viacej energie na to, aby napravil veci, než aby pracoval na prekonaní vlastných chýb a nedostatkov, alebo aby pozitívne prispieval do väčšej spoločnosti. Ľudia neradi skúmajú, čo také robia alebo nerobia, čo je zodpovedné za podmienky, ktoré neschvaľujú.

Užitočný idiot je, okrem iného, majstrom v hraní obetného baránka. Hádže vinu na druhých, kým seba zbavuje zodpovednosti, má poruke dlhý zoznam kandidátov, ktorých môže obviniť z čohokoľvek a všetkého a žitím deformovaného života prispieva k neduhom spoločnosti.

Užitočný idiot dokonca môže zámerne dezinformovať a klamať, keď sa mu to hodí. Pojmy ako napríklad "politický islam" alebo "radikálny islam" sú príspevkami užitočných idiotov. Tieto pojmy neexistujú ani v rodnej reči islamu, a to jednoducho preto, že sú zbytočné. Islam je už len svojou samotnou povahou a podľa svojej charty - Koránu - radikálne politické hnutie. Je to užitočný idiot, kto prikrášľuje islam a zavádza obyvateľstvo tvrdeniami, že "skutočný islam" predstavuje hlavnú časť náboženstva a že táto hlavná časť je nepolitická a umiernená.

Bohužiaľ, veľká časť obyvateľstva súhlasí s týmito nezmyselnými eufemizmami opisujúcimi islam, pretože im chce veriť. Je menej hrozivé veriť, že len podvedená, malá časť islamu je radikálna alebo politicky motivovaná a že hlavná časť islamu je skutočne umiernená a nepolitická.

Ale islam je politický skrz naskrz. V islame je mešita a štát jedno a to isté - mešita je štát. Toto usporiadanie siaha do čias samotného Mohameda. Islam je tiež radikálny až do krajnosti. Aj "umiernený" islam je radikálny vo svojich presvedčeniach rovnako ako skutkoch. Moslimovia veria, že všetci nemoslimovia, bez výnimky, smerujú do pekelného ohňa a zaslúžia si maximálne zlé zaobchádzanie.

Pre moslimov jednajúcich s ostatnými nie je žiaden radikálny, barbarský, skazený skutok zakázaný. Ničia vzácne sochy Budhu, demolujú posvätné pamiatky ostatných náboženstiev a buldozérmi zrovnávajú so zemou cintoríny nemoslimov - to je len zopár príkladov ich krajne extrémneho opovrhovania voči ostatným.

Moslimovia sú radikálni aj vo svojom jednaní s ostatnými veriacimi. Rôzne sekty a podsekty prehlasujú ostatné sekty a podsekty za kacírov zasluhujúcich si smrť, so ženami zaobchádzajú ako s majetkom zbaveným mnohých práv, za krádež čo i len bochníka chleba odsekávajú ruky, sexuálne priestupky sa trestajú kameňovaním a je toho omnoho, omnoho viac. Toto sú štandardné každodenné spôsoby "umiernených" moslimov hlavného prúdu, žijúcich podľa zákonov šaríe.

"Umiernený" islam je otvorene genocídny od svojho počiatku. Jeho vlastní historici zaznamenali, že Ali, prvý imám šiitov a zať Mohameda, s pomocou ďalších mužov sťal 700 židovských mužov v prítomnosti samotného proroka. Ženy a deti zavraždených mužov prorok Alláha a jeho učeníci zotročili. Moslimovia boli a naďalej sú najkrutejšími a najnehanebnejšími otrokármi. Obchod s otrokmi je dokonca i dnes prosperujúcim biznisom v islamských krajinách, v ktorých si bohatí, zvrhlí šejkovia kupujú od priekupníkov deti chudobných pre svoje sadistické uspokojenie.

Je dobre známym faktom, že slovo Žida je jeho záväzkom. U moslimov je tomu presne naopak. Moslimov učí podvádzať a klamať samotný Korán - čo je niečo, čo Mohamed praktizoval počas svojho života kedykoľvek, keď to považoval za výhodné. Nasledujúci islamskí panovníci a vodcovia robili to isté. Chomejní, otec iránskej revolúcie z roku 1979, napríklad, zhromaždil ľudí pod práporom demokracie. Po celú dobu nebola jeho podpora pre demokraciu záväzkom čestného muža, ale úskokom pravého moslima. Len čo Chomejní uchopil opraty moci, dôkladne šiel po užitočných idiotoch svojej doby. Tieto najlepšie deti Iránu, absolútne oklamané a využité prefíkaným populisticko-náboženským pokrytcom, museli ujsť z krajiny, aby sa vyhli osudu desiatok tisícov ľudí, ktorých uväznil alebo popravil klamúci imám.

Tri desaťročia po tragickej islamskej revolúcii z roku 1979 vytvára dusivá vláda islamu pre Iráncov smrtonosnú situáciu. Hrdí ľudia so závideniahodným dedičstvom sú systematicky zbavovaní svojho zmyslu pre identitu a sú nútení myslieť a správať sa ako barbarskí a intolerantní moslimovia. Iránci, ktorí so ženami vždy zaobchádzali ako s rovnými, boli svedkami napríklad toho, ako ich duchovenstvo, podľa islamského učenia, degradovalo na podľudí. Každý pokus iránskych žien o vzdor voči mizogynistickej vláde Mohamedových muláhov je nemilosrdne potlačený. Ženy sú bité, väznené, znásilňované a zabíjané práve tak, ako sú muži vraždení bez primeraného procesu alebo ľútosti.

Ponaučenie je jasné. Dajte si pozor na užitočných idiotov, ktorí žijú v liberálnych demokraciách. Vedome alebo nevedome slúžia ako najväčší dobrovoľníci a efektívni vojaci islamu. Dláždia cestu pre postup islamu a nepochybne budú medzi jeho celkom prvými obeťami, len čo prevezme moc.

Amil Imani

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára